Kweekseizoen Mark

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor goosman » zo jul 30, 2017 9:10 am

Geen probleem. Gaat normaal afrijpen naar rood.
Avatar gebruiker
goosman
 
Berichten: 456
Geregistreerd: di jan 05, 2016 4:46 pm
Woonplaats: Laarbeek
Has thanked: 733 times
Been thanked: 442 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor Mark » zo jul 30, 2017 11:25 am

Maar het zijn groene jalapeno el rey? Vandaar
Avatar gebruiker
Mark
 
Berichten: 36
Geregistreerd: zo aug 28, 2016 1:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 29 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor goosman » zo jul 30, 2017 11:45 am

Mark schreef:Maar het zijn groene jalapeno el rey? Vandaar


Ook die rijpen af naar rood, anyway, het kan geen kwaad. De donkerverkleuring ontstaat door droogte en/of felle zon. Kleurt minder mooi in je salsa of salade, maar verder geen probleem.
Avatar gebruiker
goosman
 
Berichten: 456
Geregistreerd: di jan 05, 2016 4:46 pm
Woonplaats: Laarbeek
Has thanked: 733 times
Been thanked: 442 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor Mark » zo jul 30, 2017 12:11 pm

Oke [THUMBS UP SIGN] thnxx voor de uitleg
Avatar gebruiker
Mark
 
Berichten: 36
Geregistreerd: zo aug 28, 2016 1:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 29 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor sabrinahhh » zo jul 30, 2017 1:42 pm

Wat zien jouw planten er prachtig uit Mark! Die Zimbabwe gaat op mijn verlanglijstje voor volgend seizoen :D
sabrinahhh
 
Berichten: 104
Geregistreerd: do feb 02, 2017 6:17 pm
Woonplaats: Almere
Has thanked: 48 times
Been thanked: 120 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor Mark » zo aug 13, 2017 2:22 pm

Zo mijn pepers verwerkt tot sriracha saus. Lekker heet!!Heb de pepers een tijd opgespaard in de vriezer na het ontdooien erg soppig. Maar voor de saus maakt het volgens mij niet veel uit.

Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
Mark
 
Berichten: 36
Geregistreerd: zo aug 28, 2016 1:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 29 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor goosman » zo aug 13, 2017 2:31 pm

Mark schreef:Zo mijn pepers verwerkt tot sriracha saus. Lekker heet!!Heb de pepers een tijd opgespaard in de vriezer na het ontdooien erg soppig. Maar voor de saus maakt het volgens mij niet veel uit.


Is het mogelijk een 'how-to' te posten van die Sriracha? Ben er verzot op.
Avatar gebruiker
goosman
 
Berichten: 456
Geregistreerd: di jan 05, 2016 4:46 pm
Woonplaats: Laarbeek
Has thanked: 733 times
Been thanked: 442 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor Markos » zo aug 13, 2017 3:43 pm

Ik ben ook wel benieuwd. Ik heb straks een hoop habanero's die ik waarschijnlijk nooit allemaal in mijn gerechten ga verwerken (iig niet in een jaar denk ik)
Is het verstandig ze in de vriezer bewaren? Ik heb er nu een aantal die al rijp zijn of bijna rijp zijn. Maar het grootste gedeelte moet nog rood worden. Kan ik ze het beste langer aan de plant laten zitten? Oogsten en in een kast of koelkast bewaren? Of gewoon alle rijpe oogsten en de vriezer in tot je er genoeg hebt?
Markos
 
Berichten: 248
Geregistreerd: wo maart 29, 2017 11:58 am
Woonplaats: Eindhoven
Has thanked: 27 times
Been thanked: 127 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor Mark » zo aug 13, 2017 4:01 pm

goosman schreef:
Mark schreef:Zo mijn pepers verwerkt tot sriracha saus. Lekker heet!!Heb de pepers een tijd opgespaard in de vriezer na het ontdooien erg soppig. Maar voor de saus maakt het volgens mij niet veel uit.


Is het mogelijk een 'how-to' te posten van die Sriracha? Ben er verzot op.


Yep, een how to. Liever goed gestolen dan slecht verzonnen

https://www.culy.nl/recepten/diy-pittig ... aus-maken/
Avatar gebruiker
Mark
 
Berichten: 36
Geregistreerd: zo aug 28, 2016 1:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 29 times

Re: Kweekseizoen Mark

Berichtdoor Markos » zo aug 13, 2017 4:32 pm

Mark schreef:
goosman schreef:
Mark schreef:Zo mijn pepers verwerkt tot sriracha saus. Lekker heet!!Heb de pepers een tijd opgespaard in de vriezer na het ontdooien erg soppig. Maar voor de saus maakt het volgens mij niet veel uit.


Is het mogelijk een 'how-to' te posten van die Sriracha? Ben er verzot op.


Yep, een how to. Liever goed gestolen dan slecht verzonnen

https://www.culy.nl/recepten/diy-pittig ... aus-maken/

Hoe lang is zoiets houdbaar?
Markos
 
Berichten: 248
Geregistreerd: wo maart 29, 2017 11:58 am
Woonplaats: Eindhoven
Has thanked: 27 times
Been thanked: 127 times

VorigeVolgende

Keer terug naar Kweekseizoen 2017

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron